Theater Diner

Met trots presenteren wij:
Het Magic Caberet Theater Diner met Rob en Emiel. Avondvullend én onvergetelijk!
Terwijl de koks in de keuken een geweldig 4 gangen diner bereiden, aangevuld met een spoom, maken cabaretiers en magisch kunstenaars Rob en Emiel deze avond absoluut onvergetelijk met hun onnavolgbare show. Een avondvullend programma en diner voor slechts € 69,50 per persoon (exclusief dranken).
Donderdag 6 juni 2024 & donderdag 27 juni 2024

Avondvullend in de watten

Bij het Magic Cabaret Theater Diner wordt u de hele avond in de watten gelegd. Tijdens deze compleet verzorgde avond uit wordt u verrast door vele bijzondere acts van Rob en Emiel.
Hun veelbesproken shows zijn het beste te omschrijven als een originele combinatie van cabaret, magic, stand-up comedy en mentalisme.
U geniet in alle rust van een overheerlijk 4 gangen diner aangevuld met een spoon terwijl in het speciaal ingerichte theater het dak er af gaat. Niet voor niets werden zij uitgeroepen tot beste van de wereld in hun vakgebied.
Wellicht heeft u Rob en Emiel gezien op televisie. Zij waren eerder te gast bij programma’s als DWDD, Pauw en Witteman en schitteren ze in hun eigen tv-programma’s Street Magic, Magic Battle en School Magic.

Donderdag 6 juni 2024, open vanaf 18:30 aanvang 19:00

Donderdag 27 juni 2024, open vanaf 18:30 aanvang 19:00

Zin om te komen genieten?

Reserveren

Lekker dineren voor de voorstelling?

Reserveer dan het Perron3-Fleurie Theaterdiner.

Wekelijks wisselend twee gangen menu, keuze uit voor- en hoofdgerecht of hoofdgerecht met een dessert voor € 32,50 per persoon.

Na een heerlijk diner kunt u genieten van de voorstelling. Villa Fleurie zorgt ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling. U dient uiterlijk ander halfuur voor de voorstelling aanwezig te zijn.

Voor reserveren klik hier

Benieuwd naar het programma van Perron3? Klik hier

*prijs is exclusief drankjes

Feesten

Villa Fleurie biedt voor zowel uw personeelsfeest, jubileum als afscheidsreceptie diverse mogelijkheden. Zo beschikken wij over een private bar, zaal Fleurie met een capaciteit van 300 personen, een restaurant, wijnbar en een Grand Cafe. Met vlotte bediening, verse bloemen en catering afgestemd op uw wensen, zorgen wij voor een feest waar niets aan ontbreekt. Onze besloten ruimtes zijn al beschikbaar vanaf 2 personen.

Afspraak maken

Trouwen

Trouwen in Fleurie is genieten van een volledig verzorgde dag! Van de huwelijksceremonie, receptie, diner en onvergetelijk feest. Bijna alles is mogelijk.

Afspraak maken

Condoleance

Allereerst namens alle medewerkers van Fleurie gecondoleerd met het verlies van uw naaste. Wij hopen enkele zorgen uit handen te kunnen nemen en er zo voor te zorgen dat het afscheid naar wens zal verlopen.

Wij bieden verschillende ruimtes aan, welke allemaal rolstoeltoegankelijk zijn. Tevens is er een mindervalidetoilet aanwezig. Een hartelijk samenzijn in een ontspannen sfeer, met een smakelijke koffietafel, goed verzorgde lunch of dito borrel helpt u om samen met uw dierbaren het verlies draaglijk te maken. Wij staan u graag bij.

Schroom niet om uw wensen uit te spreken.

Afspraak maken