Zalen huren

Villa Fleurie

De tijd waarin we nu zitten wordt beheerst door Coronamaatregelen. Wij willen u graag mogelijkheden aanbieden waarbij u toch een verjaardag, huwelijksdag of jubileumfeest op een fantastische manier kan vieren. Onze vernieuwde zalen zijn uitermate geschikt om in deze tijd toch een heel mooi feest te vieren. Ook hebben wij mogelijkheden om met uw prive gezelschap in onze private dinning room te dineren.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. Tevens is het ook mogelijk vergaderingen of condoleances op maat voor u te verzorgen.

Afspraak maken

Feesten

Villa Fleurie biedt voor zowel uw personeelsfeest, jubileum als afscheidsreceptie diverse mogelijkheden. Zo beschikken wij over een private bar, zaal Fleurie met een capaciteit van 300 personen, een restaurant, wijnbar en een Grand Cafe. Met vlotte bediening, verse bloemen en catering afgestemd op uw wensen, zorgen wij voor een feest waar niets aan ontbreekt. Onze besloten ruimtes zijn al beschikbaar vanaf 2 personen.

Afspraak maken

Trouwen

Trouwen in Fleurie is genieten van een volledig verzorgde dag! Van de huwelijksceremonie, receptie, diner en onvergetelijk feest. Bijna alles is mogelijk.

Afspraak maken

Vergaderen

In een gepaste locatie met de juiste aankleding kan elke vergadering, congres of bijeenkomst een bijzondere aangelegenheid worden. Villa Fleurie leent zich hier prima voor. Vergaderen in een klassieke en inspirerende ruimte, heerlijk lunchen en na afloop dineren. Maar ook netwerken onder het genot van een hapje en drankje behoort tot de mogelijkheden. In de meeste gevallen is de zaalhuur gratis. Vraag naar de voorwaarden.

Afspraak maken

Condoleance

Allereerst namens alle medewerkers van Fleurie gecondoleerd met het verlies van uw naaste. Wij hopen enkele zorgen uit handen te kunnen nemen en er zo voor te zorgen dat het afscheid naar wens zal verlopen.

Wij bieden verschillende ruimtes aan, welke allemaal rolstoeltoegankelijk zijn. Tevens is er een mindervalidetoilet aanwezig. Een hartelijk samenzijn in een ontspannen sfeer, met een smakelijke koffietafel, goed verzorgde lunch of dito borrel helpt u om samen met uw dierbaren het verlies draaglijk te maken. Wij staan u graag bij.

Schroom niet om uw wensen uit te spreken.

Afspraak maken
villa-fleurie-rosmalen