Zalen huren

Zoekt u een inspirerende locatie voor vergaderingen, lezingen of andere bijeenkomsten? Dan is Villa Fleurie bij uitstek dé perfecte locatie. Of het nu gaat om een standaard zaalreservering, of een op maat gemaakt arrangement, het is allemaal mogelijk.

Ook evenementen ter ere van uw verjaardag, huwelijksdag, jubileum? Onze vernieuwde en veelzijdige zalen bieden hiervoor de ideale setting. Bovendien kun u met uw privé gezelschap genieten van een diner of lunch in onze private dining room.

Zoekt u een bijzondere locatie om uw verjaardag, huwelijksdag of jubileumfeest op een buitengewone manier te vieren? Onze vernieuwde en veelzijdige zalen bieden hiervoor de ideale setting. Bovendien kunt u met uw privégezelschap genieten van een diner in onze private dining room.

En vergeet niet dat we ook op maat gemaakte arrangementen aanbieden voor condoleances.

Afspraak maken

Vergaderen

In een gepaste locatie met de juiste aankleding kan elke vergadering, congres of bijeenkomst een bijzondere aangelegenheid worden. Villa Fleurie leent zich hier prima voor. Vergaderen in een klassieke en inspirerende ruimte, heerlijk lunchen en na afloop dineren. Maar ook netwerken onder het genot van een hapje en drankje behoort tot de mogelijkheden. Vraag naar de voorwaarden.

Afspraak maken

Onze zalen

De zaalhuur is per dagdeel, per zaal. Een dagdeel bestaat uit maximaal 4 uur.

De prijzen zijn inclusief koffie, thee uit de automaat in de zaal, water, pepermuntjes, wifi, LCD scherm, flipover met stiften. Tussendoor gezonde en zoete lekkernijen. Overige drankjes staan in de koeling om zelf te pakken (op nacalculatie) en eventueel lunch en/of diner op nacalculatie.

Zaal Anna (max. 50 personen), zaal Louise (max. 35 personen) of de Wijnbar (Wijnbar alleen beschikbaar indien andere zalen bezet), geschikt voor maximaal 50 personen, afhankelijk van de opstelling. De andere zalen (Private Bar en Zaal Fleurie) op basis van maatwerk.

Afspraak maken

Graag lunchen of dineren?

A la carte

Mogelijkheid voor lunch of diner à la carte in ons restaurant.

Vergaderlunch

Yoghurt, vers fruit, diverse broodjes, vers beleg (zalm, kaas, brie, salami, parmaham, tonijnsalade, scrambled eggs, rundvleeskroket) € 19,50 per persoon.

Businesslunch

Wekelijks wisselende dinergerechten, keuze voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht. € 32,50 per persoon.

3-gangen menu

Wisselend driegangendiner € 39,50 per persoon.

Afspraak maken